10 May

Släpp invandringen fri

Gränser är enligt min åsikt meningslösa. Precis som pengar, nationaliteter och könsroller är de socialt konstruerade och om du åker till gränsen mellan Finland och Sverige finns det inget som fysiskt hindrar dig att byta land, så varför ens ha en gräns? Jag kan köpa att en bergskedja blir till en naturlig gräns om den inte går att korsa men finns där inga bergskedjor ska där heller inte finnas några gränser.

Just därför tycker jag också att invandringen ska släppas helt och hållet fri. Folk ojar sig över att vi kommer att bli översprungna av tiggande rumäner och polacker som stjäl våra hantverkarjobb samt radikala muslimer som inte drömmer om annat än om att resa till kallare och mörkare länder med sämre mat och konvertera blekfeta svenskar till islam. Jag ser det som en chans att äntligen befolka glesbygden.

För den som aldrig varit norr om Söder kan det låta exotiskt och lite mystiskt med avfolkning men alla som någonsin letat efter en öppen korvkiosk i en medelstor norrländsk stad vet vad jag pratar om. Sverige har stora problem med att landsbygden avfolkas eftersom där inte finns varken folk eller jobb och det har blivit till en ond cirkel. Om vi öppnade Sveriges gränser skulle fler komma hit – så många att Stockholm tack vare sin bostadspolitik inte skulle kunna ta emot dem alla. De skulle skickas till glesbygden, till små byar på landet och helt plötsligt skulle där finnas folk, behov av tjänster och då behov av att starta företag. Det leder till jobb. Massinvandring – en förutsättning för en levande landsbygd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *