Om Carpen

Jag är en man som funderar mycket på det svenska samhället och vart det är på väg (hint: det går rakt utför). Därför har jag också startat den här sajten, för att dela med mig av mina funderingar kring Sveriges sönderfall. Mina tankar färgas mycket av tron på att allt är meningslöst.

Slut ögonen för ett ögonblick och föreställ er det svenska folkhemmet under 50-talet: far var stark och jobbade på fabriken, mor var var rar och hade middagen på bordet när far kom hem, barnen var duktiga och artiga och alla pratade svenska. Låter det inte astrist så säg? Fredagsmys var söndagsmys och man åt slottsstek och kokt potatis, och det åt man efter att man varit i kyrkan för på den tiden låtsades man fortfarande som om gud var något att räkna med. Dessutom var alla socialister. Det här är tiden som många inom svensk politik strävar efter. Jag tycker det är befängt. På bloggen skriver jag om varför.

Om mig?

Jag är av hankön, strax under de trettio och har lärt mig av livets hårda skola istället för att för evigt ha försatt mig i skuld till CSN.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *